Keguguran

Perut masih mengeras ke walaupun baby telah meninggal dlm perut? Boleh Pn2 share pengalaman keguguran... Sy rasa mcm x percaya sbb rasa mcm bby masih ada

18 Balas

Hai sis.. Sy pon mcm sis bru saja keguguran 11 week.. Alhamdulillah darah keluar sndri... Sy bertarung dlm 2 jm setengah nk keluar kn darah dan kantung.. Bile scan dlm rahim alhamdulillah clear.. So sy xpyh cuci dan admit... Now sy tgh pantang... Baru 2 hari.. Moga kite sama2 kuat ye.. Allah lebih syg anak kite.. Ad hikmah dia.. Allah nk ganti yg lebih baik mungkin... Aminn....

4y ago

Ye syg.. Sama jugak kne berpantang... Selamat berpantang sis..