Keguguran

Perut masih mengeras ke walaupun baby telah meninggal dlm perut? Boleh Pn2 share pengalaman keguguran... Sy rasa mcm x percaya sbb rasa mcm bby masih ada

18 Balas

mmg kkdg ada rasa mengeras. terasa mcm baby gerak lg slow2 lg. sy baby meninggal 38 mgu dlm perut. kdg2 rasa mcm x caya baby dh xde. masih mengharap keajaiban masa perur dok ngeras tu tapi mmg dh xde. 😔

4y ago

Ye ke ya Allahu bersabar ye sis semoga sis kuat menghadapi dugaan