Perut mengeras tpi tak sakit 38weeks 3 day dahh

Perut kerap mengeras tpi tkdk sakit apapun , tu ka org kata contraction 😩 tapi tkrasa apa apa sakit pun , pinggang ka ari ari ka tkrasa sakit pun 🥹

8 Balas

sy pn mcm tu..trus gi hsptal htar tp bukaan bru1 cm.die suh blk rmh..dh smpai rmh tiber kluar darah pegi blk hsptal tp yg dkt plk..trus kne tahan wad smpai hri ni..die kta klau jalan xbkk kne induce hri ni xpun esk..mnyesal sy dtg awl2 pdahal perut mengeras ngn darah skit je😅

1y ago

Darah tu keluar sbb cek bukaan ke?