tanda nak bersalin ke ?

perut kerap mengeras , ni da mula rasa sakit perut bahagian bawah dan pinggang , dr pukul 7.46 pm tadi . mmg rasa tak larat tapi tu je la , belum ada apa - apa pendarahan , atau pecah ketuban . kepala rasa macam kembang kuncup tu haa , naluri cakap macam nak bersalin da tapi tak pasti . nak pergi hosp tapi risau belum nak bersalin lagi pun . sekarang baby 37 weeks 5 days . #ingintahu #pleasehelp #firstbaby

5 Balas

Sya sekarang xde ape2 tanda tpi sakit pinggang,ari2 dn bawah perut tu x blh nk ckp...tu tanda nk bersalin jgk ke