20 minggu hamil

Perut kembung je,,boleh tak sapu minyak angin,,minyak yuyi ke#seriusnanya #firstmom #ingintahu #firstbaby #pleasehelp

5 Balas

jangan sapu pada bahagian perut Dan pinggang 🤗 boleh sapu kat tapak kaki, betis dan bahu je . macam saya, tiap malam sebelum tidur wajib sapu minyak panas kat bahagian kaki dan betis , Insha'Allah masalah angin berkurang 🤗 nak lebih baik, pakai stokin

2y ago

mcm minyak telon baby , warna hjau tu . panas² sejuk manja mcm tu minyak dia . sy kalau pakai minyk beli yg bby punya bru ok sikit . untuk dwasa tak tahan panas tu 😂 yuyi dan bayini mestika pun ok

jgn lambat makan sis klo xnak perut kembung dn klo tngh mkn elakan mnum air bebanyak..mkn sikit tpi kerap...cya klo perut msuk angin akan letak minyak kayu putih kat atas perut dn belakang leher...

hmm saya sapu Minyak yuyi je atau baby oil Johnson Di bahagian Bahu...peha...Kaki...and belakang skit Sahaja🥰

sapu di bhgian rusuk kiri kanan je..jgn byk sgt ye😊 sapu ke arah bwh..byk kn minum air suam2 panas sikit..

Minyak jgn urut kat kwsn perut je.. urut la kat tengkuk.. kaki camtu..