air ketumban

Perut kecik adakah disebabkan air ketumban kita kurang.. Sy confuse kdg2 tgk perut mcm bila dia besar.. Besar pastu dia kecik pulak. Sy xtahu beza sama ada air ketumban atau keputihan yg keluar.. Sy tgk x ada apa air yg keluar pun Skrg sy 24 weeks. Sblm ni scan alhamdulilah smua ok.baby pun gerak aktfi dlm perut... Adalah ni normal

1 Balas

Xde kaitan ngn air ketuban laa wak . Saiz ibu kan bbeza2 . Mcm tu jugk baby .. Sy smpi bslin org tk tau sy mngndung .. Tuptup baby da kluar ..