#38 weeks

Perut bnyak mngeras ja seminggu nii.. tdi pegi cek up kk nurse kata jantung anak lemah.. lpas tu godek2 tekan2 perut bru nak naik skit jantung anak.. so dia tak refer hospital.. sya tak sedap hati ja satu hari ni.. mcm nak pegi ja hospital buat ctg ke ape ke nak bgi puas hati ?

1 Balas

Kna pantau pgerakan dia sis.. Klo xyakin boleh ja p, bgtau pgerakan kurang ka apa.. Nti dorang bt ctg, fully check

4y ago

Alhamdulillah.. Tahniah awak.. Boleh bg pringatan buat ibu lain sama.. ❤️