Nak tanya soalan ?

Pernah tak mummy" semua panas dalam , batuk dan selesema semasa pregnant . saya risaukan anak dalam kandungan saya. Em kalau pernah apa mummy" akan buat ?

4 Balas

saya baru jak alami nya sis agak tak selsa jga dan sy tkut apa" kat bby dan sy dah ke ke kelinik utk dpt kan rwatan dan dokter bagi ubat batuk ubat demam dan ubat selsma,seeloknya sis trus p kelinik yg berdekatan dkt sis.tkut nnti mkin teruk dan kasihan dkt bby d dlm dn jgn lupa jga sis bnyakkan minuam air putih,semoga dipermudahkan urusan sis,

Saya baru je kena few weeks ago. Gi KK mmg dia akn bagi paracetamol sahaja. Selsema boleh makan piriton/loratadine Dr kata. Batuk dia tak bagi ubat batuk sebab kita pregnant.

saya baru kena beberapa minggu lalu..terus inform doktor..doktor bgi paracetemol ubat batuk selsema

awak g klinik terus ye, bahaya kt kandungan kalau kita duk tahan.