Hamil 21 minggu

Pernah tak mommy to be kena berat naik mendadak ? Saya dah 5 bulan preggy berat 3 minggu naik 2.8 kg .. doktor suruh cek bp setiap hari .. kalau bp tinggi kena pegi hospital terus .. macam mana nak kawal makan .. 😣 Dah cuba .. tapi perut lapar tetap nak makan juga .. sekrang berat da 73kg .. sebelum preggy 64 kg .. #firstbaby #ingintahu #bantusharing #pleasehelp #seriusnanya #1stimemom #jangandibully

1 Balas

sama.saya sekarangnie pun kena cek bp.dah 2bulan pun sama jugaa berat naik mendadak.Sekarang da 25w

3y ago

sy da 33 weeks da sis .. msuk trim ke 3 brt sye mantain je xnaik xtrun .. kalo naik pn sbulan hanya naik brp gram je .. skrg mantain je 75 kg ..