breastpump

Pernah tak kat office bila nak pam je ada yang annoying suka tanya pam ke tu? Asyik pam je..kene pam jugak ke? Yg x menyenangkan je komen..

1 Balas

Hahahaha. Alahai. Ade juga spesis mcm tu. Alah. Die dengki lah tu. Sebab zaman die takde pam canggih mcm skrg. Haha. Kalau dekat ofis saya, siap pam berjemaah lagi. Haha.

4y ago

Bestnyee..kat office sy, x de pun..ni da pakai hf pun still tnye..blum tgok muke bos lagi..😥