Mimpi masa mengandung 😢

Pernah tak ibu ibu mimpi mengandung anak perempuan sy tengah mengandung 4bulan tp jantina tk ttau lagi.dalam 4kali dah mimpi yang sama.maksud apa yer ? 😢

1 Balas

Masa mengandung memang akan mimpi macam macam. Tapi kena ingat mimpi ni mainan tidur je. Apa pun yg terjadi semua atas ketentuan Allah. Kalau benda baik, tak salah amin kan je. Tapi nak percaya pada mimpi tu jangan

2y ago

tq sis tu la memang tk pikir pon tp still mimpi yg sama risau jga