jantina baby

Pernah ke kalau mse 20 weeks tu scan kt kk doc ckp nmpk mcm lelaki sbb mcm nmpk bird2 tp nnti kuar girl? Sbb ad yg ckp girl sbbnye ske nk cntik2 #jgnkecamsistnyeje#

2 Balas

Segalanya mungkin dengan izin Allah Puan, berlapang dada dan bersedia, redha dengan apa pon anugerah Allah. Tak kira lelaki atau perempuan semoga perjalanan kehamilan dan kelahiran bayi Puan dipermudahkan dan sihat sempurna hendaknya InshaAllah

bole try gender scan di klinik swasta .. hrga dlm rm50-70 .. tp puas hati doc swasta membelek lama perut kte 😂