Minggu 30 hamil dan ada watery leakage doctor suspect omniotic atau vaginal leakage biasa.

Pernah ada kawan sekalian dapat keadaan macam ni? Doctor order bedrest dan monitor, dan kena dihospitalized sampai kering. Rasa sedih kalau kena duduk hospital lama lama, ada anak 2 tahun kat rumah. Keadaan macam ni cepat sembuh ke?

1 Balas

Hi sis. Maaf yang dikenali takda pengalaman sebegitu. Moga dipermudah urusan ya, puan. Cuba dapatkan info lebih lanjut daripada doktor/ nurse.