Nak tanya...

Perlukah bayi bayi yang jaundice tak berapa serius Sgt..uji darah semuanya ok tkde apa apa virus ..tkde demam pun kene masuk lampu biru sampai nak seminggu?

2 Balas

Kalau bacaan atas 150+, sye rse mmg kena pakai lampu kan.. Tp kalau bacaan bwh drpd tu, n doc suh pakai lampu, better tak perlu rasanya. Kerapkan bg susu badan supaya anak banyak berak. Bila anak banyak berak, kuning pun turun

Dh bwh 10 kuning dia sis...tp doktor ckp nk pakai lampu biru lagik...kan pelik..

5y ago

Mmg besok sy nk minta discharged....doktor tu byk mcm ckp pun buat org distress Sgt...menakutkan lagik