LAMPU JAUNDICE (lampu biru)

kain putih dekat lampu biru tu tak boleh dibuka ke kalau kita pasangkan lampu biru? kalau dibiarkan kain tu terbukak lepastu lampu biru dibukak boleh ke? maaf saja nak tahu

1 Balas

Ada kain ke? Saya tak perasan pula. Kat hospital lagi ke? Tanya nurse terus la awak. Lagi tepat info yang awak dapat

8mo ago

Masa anak saya admit jaundice, letak dalam bassinet je. Lepas tu guna lampu biru jenis yang boleh alih. Takde apa2 kain. Kadang saya tak letak baby dalam bassinet. Tidur sekali atas katil dengan saya. Lampu tu saya alihkan ke katil.