Double confirmed please.

Perlu ke saya repeat test? Sebab saya baru lepas gugur Nov '23 then Dec '23 start makan pil perancang and baru start period (mungkin) 20+ Dec. Tapi sebab sikit sangat darah & warna darah just coklat pekat, jadi curious. Ada kemungkinan pregnant ke?

Double confirmed please.
2 Balas

nampak +ve tu. lepas gugur haritu HCG dah turun baseline tak? ada test UPT seminggu dua lepas tu? cuba repeat test lepas 4 hari ke seminggu. kalau makin terang maksudnya pregnant tu sis.

5mo ago

Itu la, tak ada buat test pulak lepas gugur hari tu. Sebab just ulang alik klinik, so just scan biasa je tengok dah betul² clear. Kalau ikutkan sekarang minggu ke 5 lepas gugur. Kut² HCG lama masih ada kan, sebab tu samar. Nanti next week test lagi, thanks awak.

sis mkn pil perancang waktu tak period ke? kalau sis ade bersama dgn suami sbelum mkn pil prncang, x mustahil akan pregnant.

6mo ago

Start makan masa darah lepas gugur baru nak kering.