hai mummy2 semua.. boleh share x apa yg perlu d'bawa ke hospital? terutama brg baby.

perlu ke bwk minyak2 bby? minyak ibu? sy dah blur time nk kemas beg baby..😅#firstbaby #bantusharing #1stimemom #mommybuntu #Nanya

12 Balas

bwk bju bby yg berbutang, mudah nurse nk pkaikan lpas bersalin nanti utk bby, sy dlu bwk 3 psang bju bby, tp extra 3 incase kne warded baby lama.

3y ago

sy xpkai pun sis, incase tkot kne msuk LR awl, xnk lee kelam kbut,, xyh pkai trus sbb lg selesa sbnarnye😆