hai mummy2 semua.. boleh share x apa yg perlu d'bawa ke hospital? terutama brg baby.

perlu ke bwk minyak2 bby? minyak ibu? sy dah blur time nk kemas beg baby..😅#firstbaby #bantusharing #1stimemom #mommybuntu #Nanya

12 Balas

saya bawak set baju baby 3pasang, dalam setiap set ada sepasang baju lengan panjang, barut, mitten booties topi, pampers, barut, bedung. minyak telon baby bawak just in case.. extra pack ada set yg sama cuma lebihkan pampers.. brg ibu saya cuma bawak sepasang baju lengan panjang, kain batik selai yg itu utk discaj, stokin, maternity pad bawak lebih, disposable panties, nursing bra, lepastu brg peribadi.. bunyi mcm byk, tp semua tu muat 1 beg jaa.. lg 1 beg saya letak brg yg mudah dicapai, termos, cawan, minuman 3in1, powerbank, benda2 mcmtu 😁