hai mummy2 semua.. boleh share x apa yg perlu d'bawa ke hospital? terutama brg baby.

perlu ke bwk minyak2 bby? minyak ibu? sy dah blur time nk kemas beg baby..😅#firstbaby #bantusharing #1stimemom #mommybuntu #Nanya

12 Balas

Pengalaman saya tak payah bawak banyak2 masa dekat hospital. Baju dan seluar bawak sehelai je untuk check out nanti. Sepanjang kat hospital dah pakai baju dia. Lepastu bawak smua barang baby dalam botol travel huhu #tapactiveuser