infant carrier/car seat

Perlu ke beli siap2 sebelum bersalin? Ke tunggu lepas bersalin? Kalau beli berbaloi tak? Sbb ada yg sampai certain age je kena tukar beli lain pulak Boleh suggest brand2 yg berbaloi? Sy duduk tengok2 maxicosi cabriofix

1 Balas

tunggu lepas bersalin pun ok. berbaloi ke tak tu, depends penggunaan. kalau selalu jalan jauh memang sangat perlu. infant carrier/ car seat memang biasanya muat sampai baby setahun je. pastu kena tukar lain. better beli yang terus boleh muat sampai dia 4-5 tahun, yang boleh ubah ubah kedudukan. chicco recommended :)

5y ago

Tq..nnt nk tgk2 chicco