Breast pump

Perlu ke bawak breast pump ke hospital incase baru bersalin tu takde susu badan lagi nak bagi kat baby#1stbaby #mommybuntu #bantusharing

2 Balas

Masa saya nak bersalin, saya x bawa sbb nurse atau doktor tak kasi.. Memang susu x keluar awal2, nanti baby kerap isap, إنْ شاء الله akan keluar susu sikit sikit lama lama bnyak ikut keperluan baby tu sendiri.

incase susu bdan x keluar lagi kat hspital, maka mnyusukan baby secara direct la ubatnya.. susu akan keluar bila ade baby yg mnyusu, set mind, susu akan keluar.. :)