Baby 11 Bulan suka garu kepala ke????

Perkara biasa tabiat or ada masalah? Tengok kulit kepala macam tiada masalah? #ingintahu #pleasehelp #firstbaby #bantusharing

Baby 11 Bulan suka garu kepala ke????
7 Balas

anak sy pun mcm tu jgk umurnya 10 bln lebih.. sy pun x tahu apa yg digarunya sy duk belek² jgk kepalanya kut ada nyamuk ke semut apa tp x ada pun.. mebi tabiat budak² kut gitu 😅selagi x ada luka x ada darah oke lg.. tp kuku dia sy suruh suami pendekkan selalu..

baby saya pun mcm tu..tp umurnya 5bulan.. tertanya² jga la..tp suami kata normal la tu selagi baby x meragam..

kdg2 sbb kulit kepala bpeluh itu yg gatei tu. biar je sis just pastikan kuku dia sntiasa pendek.

tiap Kali scroll asyik terpandang pic ni je🥺..blh letak pic y cute2 x🥲

Garu kepala tgh cari mood nk tido x.. Ank sy mcm ni klo nk tido

tp tu alien😭😭😭

xde luka ok je