Masalah period selepas bersalin

Period saya dtg sangat sedikit setiap bulan. Sehari saja. Itupn pakai pantiline tukar sekali je. Lepas tu takde darah dah. Saya dtg period selepas 5 bulan bersalin. Smpi la skrg dah 7 bulan baby. Baby minum susu bdn dan fm sejak lahir lagi. Normal ke darah haid dtg sgt sedikit?? Perlu ke jumpa doctor?

1 Balas

Normal as long as awak bagi baby susu badan. Ada consume pil perancang? Takot kacau hormon awak lah. Take time untuk badan kita sendiri recovery balik kitaran haid.