period lewat

period lewat dh 3 hari tapi check upt negatif .. ade y pernah mcm sy ke . ke kna tggu smpai 2minggu baru bleh check upt ?

6 Balas

Ye better berdoa harap ada rezekinya. Sy lewat period cek then negatif. So, sy pon aktif bersukan dan berzumba.. After 2 weeks ada coklat2 dtg. Ingt period, tp pelik hari ketiga period pon coklat2. G bli upt then cek lg positif.. After that kerap coklat2 n bleeding.. Mungkin sbb terlalu aktif berzumba sblum tu. So bed rest dkt rumah doc bg ubat kuat rahim. Alhamdulillah bby oke. 😊