PERIOD LAMBAT

period dah lambat almost 5 week. normal ke ? bulan lepas pun lewat jugak. bulan ni lagi lambat

PERIOD LAMBAT
1 Balas

mungkin hormon tak stabil. boleh cuba jumpa doktor utk check

2y ago

oh yeke. ikutkan lewat sehari dah boleh check kalau jenis period regular. kalau tak regular try check lepas seminggu dua lewat. mungkin mmg jenis cycle panjang kot. mcm kawan saya ada cerita dia pergi check kesuburan. mmg doktor kata cycle panjang dari biasa sbb tu dia ttc 4 tahun baru dpt dgn bantuan check bila waktu kesuburan yg optimum