Lambat period

Haii , nak tanya pendapat. Period saya tak teratur . Sekarang saya dah lambat period almost 14 hari . Tapi dah check upt still negatif. Normal ke . Kena tunggu lagi ke ? Ke sbb hormon.

2 Balas

selalu period awak mmg amik masa lama tak gap?, sbb saya dulu sblm preg. mcm tuh la ,period mmg out, susah nak detect . bole jadi juga sbb hormon , nnt try check

tak teratur mcm mana? kalau tak teratur mcm mana awak decide period tu dah lambat? to be safe, selagi belum period, test je every 2-3 days atau seminggu sekali.