Pedih ulu hati

Pergalaman saya second baby mmg mencabar sgt , firth baby saya takde lngsung sebarang alahan dan pedih ulu hati bengkak kaki tkde sakit smua tu . Dan anak firth saya boleh rilex la buat kje itu ini mmg tk trasa penat . Second baby ni saya dari 9weeks sampai ke 32weeks 2day saya alahan + pedih ulu hati + angin satu bdn + kaki crams. Mmg tak selesa rasa nk nngis je menahan sakit tu aduhaiii . Skarang saya dah 37 weeeks 6 day . Korang due bila ? #secondbaby #duedate_6_10_ 2020 #semogadipermudahkansemuanye

1 Balas

Dah bersalin ke puan? Tahniah ye dan emoga dipermudahkan segala urusan ye. Aamiin 🤲🏻😊 #TAPsupermoms