30 Hari Ramadan Giveaway Bersama theAsianparent Malaysia

Hello pengguna kesayangan ? Sempena bulan Ramadan ini, kami teruja untuk memaklumkan bahawa kami akan mengadakan 30 Hari Ramadan Giveaway di mana SETIAP HARI kami akan menawarkan ganjaran yang berbeza untuk anda menangi!? Bersedia untuk hari pertama pertandingan esok, OK! Pertandingan akan berlangsung dari pukul 12 sehingga 3 petang, SETIAP HARI! *Tertakluk pada terma dan syarat Salam sayang, Team theAsianparent

30 Hari Ramadan Giveaway Bersama theAsianparent Malaysia
121 Balas

_Walau langkah tak bertemu_ _Tangan tak berjabat_ _Ucap tak terdengar_ _Mata tak bertentang_ _Mohon maaf segala kesilapan_ _Kerana ada tikanya mata silap memandang_ _Telinga salah mendengar_ _Lidah terlanjur berkata-kata_ _Dan Hati tersalah menduga_ _Sesungguhnya yang baik itu datangnya daripada Allah Dan Yang buruk itu datangnya daripada diriku sendiri_ 。 • ˚ ˚ ˛ ˚ ˛ • • 🌺˚selamat🌺。 • ˚ ˚ ˛ ˚ ˛ • •。🌺menyambut ketibaan🌺 。* • ˚。🌺ramadhan🌺 ° 。 ° ˛˚˛ * _Π_____*。*˚ ˚ ˛ •˛•˚ */______/~\。˚ ˚ ˛ ˚ ˛ •˛• ˚ | 田田 |門| ˚ Semoga ibadah puasa di tahun ini dpt dilakukan dgn istikhomah.. #stayathome #staysafe ..

Tq asiaparents. .mudah2han ade rezeki utk memiliki giveaway dri asiaparents. .❤😍. .selamat berpuasa pde semua mommy2 dlm ny. .🥰👌

Yeayy !! Selamat berpuasa semua . Smoga dipermudahkan segala urusan dan diterima amal ibadah . 😘

Selamat menjalankan ibadah puasa di bulan Ramadhan bagi yang menjalankan 😍🤗😇🤲

Semoga ada rezeki dan bertambah rezeki pada yang ikhlas memberi🥰..aaminn

Al mubarak... Selamat berpuasa kepada semua umat islam di malaysia.

selamat berpuasa..semoga dilimpah kan rezeki untuk semua.. aminn..

Selamat berpuasa semua....yg dlm pantang selamat berpantang😁

Salam Ramadhan buat ibu-ibu smua ..😊😍

Selamat Menyambut Bulan Ramadhan dan selamat bersahur