ekzema 🥲 masa preggyy . ada ke mommies d luar sana dpt situasi mcm saya ?

pengalaman baru bgi bakal momma spt saya . segan pegi check bby tapi nak taknak kena pegi jgk sbb nak tahu perkembangan bby mcm mna . saya ekzema , tak semua la layan saya dgn baik . geli ke dgn org ekzema ? ada ka mommies kat luar sana mcm saya ?? .🥲 huhuhuhu

2 Balas

Sy pun ada eczema wak. Bilaa ngandung diaa trigger balik eczema tu. Tapi sy dia naik dekat kaki & tangan. Cuba try pakai krim allano. Sapu dekat tempat gatal tu. Mana tahu membantu?

9mo ago

ok terima kasih 🥹

ada je.. sy pon gitu jgk.. tp kak tapak kaki. dua2 tapak kaki kulit melupas/kering.. dan pedih

9mo ago

yeke 🥺 sy rasa mcm org geli tgk sy 🥲🥹 emosi sekejap ☹️🤣