baby 5 bulan ekzema

hi ibu..nak tnye..ada x siapa2 yg bby dia ada ekzema mcm ni..bby sy 5 bulan..meyusu bdan..sy nk tnye sy perlu pantang makan ke??..sbb dr klinik ckp sy perlu pantang makan..dr hospital pulak ckp tak perlu..

baby 5 bulan ekzema
1 Balas

baby fully bf ke? if yes, sis kne tgk apa yg dia alah. mcm anak sye pun 5m+, kalau sye makan bbrapa jenis ikan, dia akan gatal2. lpstu kne tgk jgk mandian & sabun baju baby mcm mana. pun blh jd punca dia eczema.

4mo ago

ok sis..terima kasih