Kekdg ada tnya mana yg ok

Penah try yg ni bg sy okla gel ni.. ada certain gel kita guna dia akn rs tak selesa..yg psti cari yg jnis waterbase..

12 Balas

saya pernah dengar pakar kata tak elok pakai jenama ni sebab boleh mematikan bakteria baik dalam faraj wanita sebab ada certain ingridient tambahan dalam dia , sebab tu akan rasa panas, gatal, etc. and also dia rasa manis ya for me tak elok 😂 maybe thats the problem

2mo ago

rasa manis tu yang ada flavour, yang panas tu pun yg warna oren kuning. pape pun try and error sama mcm skincare.

Kalau besame, boleh ke kita mkn benda ni... Yelah kdg ade gaya gaya yg begitu begini (hrp faham mksdnye 🤭)

1mo ago

Aah mksd kite bukan 'makan' benda alah ni... Tp. Kan kdg kita sapu dkt psgn, so ade gaya yg mcm kite... Aduhhh xtau nk explain mcmne 🤣

bg sy plk ada rs panas. 2 3 hri lps tu rs gatal2..mgkin x sesuai dgn kulit sy

2mo ago

mungkin kut .mcm sy xblh guna yg ky tu..mungkin depends pd penerimaan bdn kita kan

Klau bekas jahit bwh kite nk bersama kn sakit boleh pkai tak??

2mo ago

100 hari sis

xpernah try pkai pula apa2 jenis pelincir 😆 risau xselamat

1mo ago

Hahahah sama. Saya bertahun kawen baru firrst time tau ramai ibu2 guna ni.

Apa function dia ya? Serius tak tahu.

1mo ago

Ohh wahh baru tahu. Dh 7 tahun kawen xpernah plak guna ni 🤣 boleh cubaa ni sbb kat komen ramai ibu2 yg guna🤭

ini paling basic saya rasa. just nice.

Saya suka yg strawberry

1mo ago

Wei.. Serius lah, hadiah kahwin? 😂

saya nak tak tahu ada ka saya hamil

2mo ago

kena try chck upt

Paling ok so far durex K.Y.

2mo ago

haah husb beli jenama ni so far pakai okay takda rasa panas ke apa