Detail scan

pena x korang buat detail scan . n terdpt dot samar2 diperut , di jantung dan diotak baby ? 2trimster

2 Balas

msa scan tu, Dr xbgtau or terang ap2? slalunya kena trgkan kt ibu n bapa jika ad mslah msa detail scan..

3y ago

alhamdulillah...isnyaAllah smoga dipermudahkn...sma2 kita doa yg baik2...sy pun mnunggu hri utk brsalin, 39mggu 5hri dh, tp xdk tnda2 nk brsalin lg...

Maaf, saya tak pernah buat detail scan #TAPsupermoms #TAPactiveusers