Saya hamil anak ketiga, masuk 2bln da skrg asyik sakit pinggang belah kanan belakang pun sama ..

Pena tak ibu2 hamil alami spt sy ni #mommybuntu

2 Balas

Macam saya, baru seorang anak. Masa 1st pregnancy sebelum ni, saya mmg selalu sakit pinggang. Semoga dipermudahkan urusan ye mommy. Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms #TAPactiveusers

Sy pn pregnant baby ke3 jugak, tk sakit pinggang tp sakit kedua belah punggung. Nak ubah kedudukan drpd baring ke duduk pn rasa sakit nya ☺