5tahun berjuang Garis 2. Akhirnya redha dgn ketentuan Ilahi. Anak syurgaku.. Iman Haris ❤️ 13w1d

28 Balas

Salam takziah. Semoga awak terus kuat dan tabah ya 🥺

Maaf bertanya .. Baby Kenapa ya?

2y ago

mesti bligted ovum mcm sy dulu. keluar masa 14w. sis jgn sedih. lepas sy gugur bulan 9 2021, terus 3 bulan kemudian sy pregnant balik. skrg dh 7bulan dh sy. sis jaga pantang dgn betul ye supaya rahim betul² sihat utk terima baby baru.

innalillaahi wa inna ilaihi roji'un..

besar juga ye sya ingatkan kecil..

tabahkan hati sis..jgn putus asa..

takziah..kuat semangat ya

Sabar ye

😭