hamil atau tidak???

pd minggu yg lalu sy mmbuat ujian air kencing..dan naik 2 line pd stick prgnt test...tetapi dlm mse yg sme..sy menjalani hbungan intim brsama suami..selang beberapa hari..sy mmbuat ujian semula..dan kputusan ye hanya 1 line..kenapa boleh jd mcm tu ye?? prlu ke sy ke klinik untk scan??#ingintahu #pleasehelp #bantusharing

hamil atau tidak???
1 Balas

Sya pun SMA sis..semalam Sya buat upt..naik 2 Line..satu terang dan 1 lagi samar2...pagi ni Sya buat lagi tapi naik 1 Line je..ada tak yg pernah alami MCM Sya..tolong komen

2y ago

sama juga...kemarin dlu naik esok xnaik..esok tu naik plk...hrp2 ad rezeki laa..tp kuat mengatakan mengandung