simptom kehamilan

Hi, payudara akan mula sakit pada minggu ke berapa ye?

7 Balas

sebelum saya tau saya ngandong. 3minggu lepas saya period. haha. sakit pinggang, punggung, kaki. susah tido sebab rasa lenguh sangat kaki. lepas tau ngandong, xdek sakit dah. sakit breast je.

Lepas dapat tahu preggy sje, sakit sikit. Tapi masuk 3bulan lagi sakit. Memang tak selesa. Ni masuk 8bulan baru lega tk sakit

Seingat saya dari minggu 10 kot.. tapi boleh jadi setiap ibu tak sama ya.. semakin kerap as the time goes by..

Sy lepas tau pregnant.. Sebulan gitu.. Payudara mula rasa sakit.. Pinggang pun rasa sakit sgt..

Mula mula sblum thu prgnt punting skit.. Dh msuk 14 mnggu dh rsa tetek brdnyut dnyut..

Sebelum tahu prgnant dah sakit. Tambah sakit bila msuk 4 bln kandungan

Sebelum tau mengandung.. Sakit2 ckit