Minggu ke berapa bersalin?

Para ibu semua minggu ke berapa ye bersalin? Saya sekarang 36minggu 2hari. Berjauhan dengan suami. Due date 9/11. Orang cakap dlm 37-38 minggu selalunya dah bersalin. Suami saya pula, kandungan saya 39 minggu baru start cuti. Perlu ke minta dia cuti awal? Sekarang pun duk sakit perut sebab kepala baby rasanya. #anakfirst

1 Balas

depends on bby.. sy dlu on 35 weeks baby dh mula bgi Braxton Hicks... tpi bersalin 38 weeks 1 day.