Sokongan utk saya

hi para ibu! saya single mom yg akan melahirkan first baby tak lama lagi. tapi lately ni saya down sangat sebabkan pemakanan yg tak terjaga. saya baru start kerja parttime utk sara diri sendiri. boleh bg kata kata semangat? banyak benda saya nak kena settle sorang diri lepas dipinggir keluarga. kadang pilihan terasa rasa macam nak jual phone ni buat beli makanan and barang masak walau dapat sikit pun janji ada lah jugak tapi sebabkan phone link dengan no klinik ngan hospital apa apa jadi kat saya susah saya sorang sorang

1 Balas

semoga murah rezeki awk..sama2 doa dgn baby..insya allah..moga awk kuat ya..sy pon sara diri sndri..nk xnk kne kuat utk baby..dia pnguat smngat awk..betul ada masa kita sgt down..xpe..allah dgn kita..mntk bby doakn kita sama2..