Normal ke 1st time ibu paranoid org angkat anak kita sesuka hati. Stress la ddok rumah mertua ni.

pantang dgn mak sendiri ok je , even mak sendiri xde buat cucu die mcm tu. dah sebulan sajebalik rumah mertua sbb nk bg mertua tgok cucu sulung tp jd stress sbb suka hati amgkat ank kita msuk bilik die sdgkn anak kita tgh tido. Anak bru lepas susu subuh2 bru nk terlelap die pergi kejot anak kita. #firstmom

9 Balas

pegi bilik dia dan cek selalu ye..sebab baby sepatutnya xleh tido dgn org dewasa lagi..bnyak kes baby kena hempap sekaraang ni