Trauma bersalin

Pantang dah habis, suami ajak bersama tapi saya masih trauma dan masih rasa sakit wlaupun dh sembuh spnuhnya .. saya takut tak mampu bagi dia kepuasan dan dah banyak kali saya tolak untuk bersama .. Ada tips tak nak hilangkan trauma trsebut .. #jangandibully #ingintahu

3 Balas

tarik nafass pnjng dan hembus..kmudian puan pk yg positif shj..in shaa Allah smua akan ok..ia mmg amik ms..try slow2 k.. tuk adakan mood kembali serta keyakinan...mg dpmudahkan segalanya..aamiin