Bole mkn megi tak??

Pantang 10 hri bole ke mkn megi.. sbg mknan tambahan.. selain nasi...

1 Balas

sy cdgkan sis buat bihun putih yg buh lada hitam tu, atau boleh buat spageti carbonara tanpa cendawan (cheese boleh bykkan susu bdan), atau roti bakar anything topping pun boleh, lempeng cicah gula, nasi ayam hainan tnpa taugeh, nasi daging bukhara, kmbing perap (pling best bila time malas msak).. 😅 utk snack, please mkn buah oren, apple, anggur, strawberi, dan pling penting, bykkan sayur ye sis, sawi, carrot, lobak putih.. 😘😘😘