Hi boleh makan panadol mase awal kehamilan. Sering sakit kepala kerana malam sukar utk tidor

Panadol sakit kepala

6 Balas

minum air kelapa.. jgn kerap minum.. sekali skala boleh.. seeloknya elakkan la ubat2 panadol ni..tapi ada yg kata paracetamol bole mkan..klau sy tak berani nak ambil apa2 ubatan slain dri saranan doc.. apa² rujuklah doctor ya..

boleh. in fact, paracetamol is the safest painkiller for pregnant mothers. seeloknya ambil 500mg. kalau tak tahan jgk, ambik 1000mg. jgn lebih 4000mg sehari.

2y ago

saya minum paracetamol 500mg 2 biji dgn minuman bergas.. bisa jadi keguguran ka tu?

Kalau sakit sgt ja sis. Tapi mmg masa preggy perlu elak and sy ada baca kalau kerap amik panadol ni blh buat ank ada adhd

mcm sya puan kdg mai sakit kepala loya pening..sya nk mkn ubat..tpi was2 sya sapu minyak angin je..

boleh ambil Panadol semasa hamil

X boleh sis.