hi mommies , kalau trimister pertama demam sampai sakit satu badan bahaya tak ?

panadol apa yang boleh kita makan ? dan jenis apa yang kita boleh makan

2 Balas

boleh makan paracetamol shj .tu pun doc kata yg dpt dr kk atau hsptl . selain dr tu panadol actifast pe tu smua tak xblh .better g jumpa doc nnti doc akn bgtw bpe mg yg sesuai tuk puan makan dan ambil

selalunya doc bagi panadol biasa yg 500mg sj. jgn makan panadol actifast dll.