Pampers sebelum newborn ade x lagi ek.yg khas tuk BBY yg pusat xjatuh lagi tu..sy beli yg newborn

Pampers sebelum newborn ade x lg ek.yg khas utk pusat baby xjatuh lg tu.beli yg newborn.. #

8 Balas

pampers ygnewborn tu mmg sesuai lah utk bby lahir sebab tu lah saiz yg paling kecik ,nama pun new born🤭..lepas tu baru lah s,m,L,xl..xxl..sya dah 4 org ank mmg pakai yg newborn punya walaupun pusat lum tangal lagi ok je .

3y ago

tima kasih sis..