baby 3bulan tumbuh gigi?

Paling awal berapa bulan tumbuh gigi sptot nye? 3bulan mcm awl sngt je😂

baby 3bulan tumbuh gigi?
17 Balas

Ank sy 4bulan lebih dh tmbuh gg. Skrg dh 5 bulan. Gigi ke 2 otw. Nurse pn ckp awal tumbuh, biasanya 6 bulan ke ats. Dia full bfeeding, blm ada pglmn kena ggit, hrp² x la😅

3y ago

haha 😆 sabar la ya.. saya selalu kena smpai berdarah2.. tp tetap susukan juga sbb tu saja cara nak bagi baik.. ubat semula jadi.. walau pun meleleh air mata ya 😂😂😂😂😂😂