Salam.. boleh tak share mcm mana tanda bersalin ya..

Pagi tdi waktu buang air kecil, ada kluar lendir pekat mcm hingus ada, mcm putih telur ada.. pastu start sakit perut mcm senggugut tu.. ni tanda bersalin ke? Harap ada yg sudi membantu.. #anak1st #38w5d

2 Balas

Awak pergi hospital dulu. Nnti nurse akan check bukaan. Mcm saya dulu nk bersalin 1st baby, dh bleeding tapi baru bukak 2cm. Doc suruh balik dulu. Apa2 pun, pergi hospital dulu ya. Semoga selamat & dipermudahkan semuanya 😊

yep tu dah tanda2 .nanti da sakit 5 minit sekali da boleh pg hospital..