Betul hamil

Pagi tadi saya bangun tidur saya test upt #ingintahu #bantusharing #firstmom #pleasehelp

Betul hamil
8 Balas

in shaa Allah positive tu sis.. cumanya tlebih urine ni.. nanti sis cuba buat upt skali lagi ya.. cuma ikut step yang betul(jangan titis urine bnyk sngt) klau x jd mcam ni lagi😊.. good luck dear.. take care &have a good rest

tunggu betul betul kering tengok.. saya dulu macam ni jugak..biar lama sikit...baru nampak..apapun kalau nak betul-betul pasti buat la lagi sekali..

Bagi saya invalid sebab nampak macam terlebih urine. Saya cadangkan awak untuk test semula.

invalid nie ,awak try lagi sekali..terlebih urine.saya pun pernah mcm nie dlu negetif..

invalid awak sbb line tu x clear.. nmpk kembang mcm tu.. repeat blek ye..

cuba check pakai brand yg berlainan. mcm dipp&tell pula

Invalid try cek upt deepntell lagi accurate

terlebih urin ni .cek smula ye puan