baby 9bulan demam

pagi tadi baby sya demam suhu masa g klinik 37.0 lepas tu nurse suruh cucuk 9 bulan balik rumah ptg pukul 6 suhu anak terus naik 38.9 , boleh ke vaksin waktu anak demam ? dan apa simptom jika dia dah vaksin cuba beri petua untuk sya ye mommy #pleasehelp #firstbaby

4 Balas

suhu 37 belum demam. klu bdn bby naik suhu lps 6 jam bawa pi emergency.

9mo ago

boleh. cakap saja bby baru lps cucuk (bawa buku bby utk pngesahan), suhu bdn naik..misi pun ada pesan klu suhu naik mendadak kena bawa pi emergency. bby sy pun xsihat lps cucuk 9m, cirit birit dan demam. bawa ke emergency dktr bg ubat dan check keadaan bby.