Dewan Bersalin..

Pagi ni oppoitment klinik pkar O&G.. Scan baby masih kecil 2.4kg, doctor suggest induce ?.. kena lah serah diri ke dewan bersalin. Allahu kena check jalan oleh 2 org doctor sakit nye tp bukaan blm ad tp contraction ad.. doctor kata kalau bukaan 1-2cm kena induce, kalau 3cm x kena induce. Baru td check da 3cm.. Alhamdulillah x kena induce dan darah da kluar.. doakn urusan sy dipermudahkan ye ibu2.. terima kasih.. ?

4 Balas

Gudluck awkkkkk nnt share story mory taww

Knpa bby kecik kna induce??

4y ago

Dugaan sis.. aduhai.. sakit contraction tp xde bukaan tu yg azab.. huhu.. Alhamdulillah segala nya dipermudahkan ye sis.. tahniah diats kelahiran, semoga ibu dan ank sihat2 hendaknya.. selamat berpantang ye sis..

Alhamdulillah, xperlu induce

4y ago

Alhamdulillah.. 😊

semoga dipermudah