Minggu 38 ini tanda nak bersalin ke?

Pagi ni bangun nak P toilet,nampak tanda macam ni...sakit tak ada? Belum warna darah yg sebenar...rasanya perlu pergi hospital ke?

Minggu 38 ini tanda nak bersalin ke?
2 Balas

monitor dulu sis ,kalau air ketuban pecah atau kerap contraction better cepat g hosp ..saya pon xde kluar drh mcm ni pagi ni lepas g toilet ada air ketuban kluar sikit dlm stgh pad xde skit n contraction ..dlm masa otw hosp dlm kereta bru rasa contraction 20min skli

8mo ago

terima kasih atas perkongsian..pagi ni kenicng tengok ada darah sikit ..tapi still x banyak ..so sy akan alert dgn air ketuban

Saya pun 2 hari lepas mcm ni jugak. Lepas keluar darah, terus sakit contraction yg slow. P hosp check bukaan dah 6cm. Tp memang betul2 keluar darah yg banyak dan sakit contraction muncul

8mo ago

terima kasih atas perkongsian